Ontdek ons DNA

Wij geven een advies op maat, passend bij jouw situatie. Want als je leven verandert, dan wil je weten wat dit je hiervoor moet regelen.
En wat je situatie ook is, of je nu gaat trouwen, een huis koopt, of een erfenis krijgt, het zijn stuk voor stuk heel persoonlijke onderwerpen.
Juist daarom vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt op ons kantoor. Een plek waar waar jij je verhaal kunt vertellen

Wij staan voor je klaar

De deur staat altijd open

We nemen de tijd voor je en luisteren goed naar je verhaal, zodat je écht gehoord wordt. Wij weten als geen ander hoe prettig het is om goed begrepen te worden. Want hoe lastig kan het soms zijn, helder te krijgen wat je exacte wens is. Een persoonlijk verhaal verdient een persoonlijk op maat advies. En we staan altijd voor je klaar.

Onze kracht

Is aandacht

Al onze medewerkers werken hier met passie voor het vak. Met volledige aandacht kijken we samen naar de situatie waarin jij je bevindt, iedere medewerker vanuit zijn eigen expertise. Bij ons kun je altijd rekenen op een persoonlijk advies dat aansluit op jouw leven. Je hebt altijd een eigen aanspreekpunt die specialist is binnen een specifieke onderwerp.

We nemen de juridische zorg voor je uit handen

Zodat jij tijd hebt voor dat wat echt belangrijk voor je is

Ons adviesteam biedt je een brede dienstverlening. Van familierecht tot ondernemingsrecht. Naast onze kennis van recht onderscheiden wij ons ook door een betrokken en persoonlijke aanpak. Daardoor ben je altijd verzekerd van goed advies over welke mogelijkheden er voor jou zijn. Welkom bij DNA-Notaris!

We stellen ons graag aan je voor

Regina Vermeer
Regina Vermeer
Secretaresse
Veronique Vonckx
Veronique Vonckx
Secretaresse
Antoinette Veens
Antoinette Veens
Secretaresse
Natasja Adriaensen
Natasja Adriaensen
Secretaresse
Pascal Duijne
Pascal Duijne
Notaris
Bianca de Jong
Bianca de Jong
Receptioniste
Karin van der Schaft – van Eck
Karin van der Schaft – van Eck
Secretaresse
Patrick Klabbers
Patrick Klabbers
Toegevoegd Notaris

Werken bij DNA - Notaris

We hebben niet altijd openstaande vacatures, maar als je solliciteert, nemen we je serieus in overweging. We zijn vooral
geïnteresseerd in talenten die een eigen visie kunnen vormen en zich blijven verwonderen. En als onze waarden en werkwijze je
aanspreken, dan pas je misschien wel bij DNA-Notaris.

Werken bij DNA – Notaris Kijk op de volgende pagina voor de thans bestaande vacature: Kandidaat-Notaris (hulsman.com)
Bekijk vacature